Pulsar

Pulsar er kendt som et mærke der ikke går på kompromis med deres armbåndsure. Urmærket producerede både verdens første digitale ur med LED-display og det første armbåndsur med indbygget lommeregner. Mærket er kendt for at være meget innovativt med nyskabende funktioner. Pulsar har en evne til at eksperimentere med deres armbåndsures udseende, som ikke mange andre urmærker har. De fleste urmærker har en bestemt stil de holder sig til, og ikke alle mærker tør eksperimentere så varieret som det amerikanske mærke gør. For den der ønsker at udtrykke sin individuelle smag og stil, er Pulsars armbåndsure et oplagt valg. Man kan næsten have en oplevelse af at urmærkets designere har det sjovt med at eksperimentere med deres materialer og detaljer. Det er et urmærke skabt af entusiaster for entusiaster og armbåndsurene findes i både herre og damemodeller. Selvom mærket har et væld af forskellige designs, er Pulsar mest kendt for deres sportige og holdbare digitale ure.