indsats

Et flot ur bliver af mange betragtet som en klassisk takkegave, der nærmest hører sig til, når man vil vise sin påskønnelse af en god og loyal indsats. Det gives ofte i forbindelse med afskedsreceptioner, og gerne med en personlig hilsen graveret på bagsiden, som et ekstra fint touch. Man behøver dog ikke at have tilbragt størstedelen af sit arbejdsliv på en bestemt arbejdsplads, for at runde karrieren af med et ur i gave, mindre kan selvfølgelig også gøre det. Events som musik- eller filmfestivaler, velgørenhedsangementer eller sportsbegivenheder, kan ligeledes være gode muligheder for at vise sin påskønnelse med et ur i gave. Uanset om det drejer sig om optrædende kunstnere, en medarbejder som varetager en vigtig nøglefunktion eller en gruppe frivillige, så kan et gave-ur med eksempelvis en personlig gravering, være et oplagt valg, der vil gøre lykke. Uret kan nemlig noget specielt, det rammer en helt rigtig balance mellem den personlige og den professionelle gave, og den dag man siger farvel til både en gode kollega og en god ven, vil det som regel vise sig at være et godt valg – ikke mindst forbi modtageren oftest ender med at bære det hver dag i mange år frem.