ure

Når man deltager i et stort event, for eksempel en festival, fokuserer man selvfølgelig på de optrædende kunstnere, og arrangementets infrastruktur falder som regel kun i øjnene, hvis noget ikke fungerer som det skal. Er der ikke nok toiletter til gæsterne, er skiltningen dårlig, er det svært at høre lyden? Det bemærker man, men hvis alt dette er i orden, tænker man desværre sjældent over de mange (frivillige) kræfter, der er blevet lagt i, at alting fungerer optimalt, inden gæsterne dukker op. Mange events er helt afhængige af deres frivillige arbejdskraft, om består af engagerede mennesker, der nyder fællesskabet og miljøet, og som derfor bruger deres fritid på det. En sådan indsats bør selvfølgelig altid påskønnes, men hvilken gave kan man så give, som både er praktisk, smart og langtidsholdbar? Svaret kunne være et ur, enten med en personlig hilsen eller eventets logo på. Dette er en praktisk gave, som giver de frivillige mulighed for at holde styr på tiden under et ofte hektisk program, og samtidig er det en både unik og solid gave, som kan holde i mange år og som kun få har. Det unikke event-ur kan således være med til at styrke fællesskabsfølelsen blandt modtagerne – en lille, eksklusiv klub, som sammen har præsteret et flot stykke arbejde!