Med

stigande ålder uppdagas en del problem. Förutom att man inte är lika pigg dagen efter en fest så dyker det upp en del andra saker. Och de oväntade, eller kanske inte oväntade utan de är bara förträngda att de kan finnas. Pensionen är en av dem, det ser inte så bra ut där för många av oss. Och inte tusan tänkte man på det när det första arbetet påbörjades att man skulle gå i pension. Men värre är väl kroppens långsamma förfall. Den ena krämpan efter den andra dyker upp.  Orkan räcker inte riktigt till på samma sätt som ung. Och en del konstiga problem dyker upp, med huden bland annat. Det hör med att drabbas av Rosacea till exempel. Lite som finnar fast för vuxna på något sätt kan man säga. Finnar brukar man plågas av i ungdomen. Rosacea kommer eller kan komma när man blir äldre och kan bli värre när man ökar i ålder. Så aldrig för man var riktigt nöjd med tillvaron.