Dubbla

 Inför ett planerat bröllop som kan det hör med ringar komma på tal. Skall det vara förlovningsringar och vigselringar eller skall det vara en ring?

När man vill använda sig av dubbla ringar så brukar man börja med en ring med diamant till henne. Då vigseln äger rum så trär man på en extra slät ring som matchar den tidigare ringen. Den släta ringen kan ha inslag av ädelstenar som passar ihop med diamanten eller ädelstenen på den första ringen. Att bära dubbla ringar är inte till för alla. Man kan uppleva att detta är obekvämt och dessutom kan det med tiden vara svårt att få av dubbla ringar som börjar smita åt runt fingrar som blivit tjockare.
Valet av ringar bör alltid göras med framtiden i åtanke. Skaffa ringar som känns bekväma och som erbjuder en design som är tidlös så att den känns lika aktuell om 20 år som den gör idag.